Tandartsenpraktijk Beuk&Bos

Ons team bestaat uit 2 tandartsen, 2 mondhygiënistes en 3 assistentes.

TANDARTS WILLEMIJN BOSWINKEL

IMG_4787jpg
BIG-nummer: 29909707702
Willemijn werkt op dinsdag, woensdagochtend en vrijdagochtend in de praktijk in Obdam.
Ze werkt elke maandag in PI Zuyder Bos in Heerhugowaard en op donderdag werkt ze in de gevangenis in Westzaan.  Willemijn woont in Alkmaar. TANDARTS WOUTER BEUKERS

IMG_4784jpg

BIG-nummer: 69911964802 
Wouter werkt op maandagmiddag & avond, de gehele woensdag en donderdagochtend in de praktijk in Obdam. Hij werkt ook nog 1,5 dag in een groepspraktijk in Amstelveen.  Wouter woont met zijn gezin in Amsterdam Noord.


MONDHYGIËNISTE ESTHER OOSTERVEEN

IMG_4785jpg
Esther werkt op dinsdag en om de week op donderdagochtend in de praktijk in Obdam.  Ze werkt twee dagen als zelfstandig mondhygiëniste in haar eigen praktijk in Alkmaar.

 
ASSISTENTE BIANCA BLANKEN 
IMG_4786jpg
Bianca werkt sinds 1997 in de praktijk.


PREVENTIE-ASSISTENTE FANNY POST
IMG_4788jpg
Fanny versterkt ons team vanaf januari 2018. Ze werkt op maandagavond en woensdagmiddag als preventie-assistente. De andere dagen kan je haar aan de balie of stoel vinden.

ASSISTENTE MARISKA VAN BERS
Foto website Mariskajpg
Mariska werkt bij ons sinds januari 2023. 

MONDHYGIËNISTE RUBY HELLENKAMP
Rubyjpg
Ruby werkt bij ons op maandag als mondhygiëniste sinds september 2023.

ONZE ZORG

In onze praktijk bieden wij u vrijwel alle tandheelkundige zorg die u voor het gezond houden van uw mond nodig heeft. Soms zijn er speciale behandelingen nodig, zoals uitgebreide orthodontie, een tandvlees operatie, een chirurgische behandeling, of het plaatsen van een implantaat. Zulke behandelingen kunnen wij in overleg met u uitbesteden aan een specialist die zich op dit soort behandelingen heeft toegelegd.

Onze praktijk is gevestigd op de Bosstraat 7 te Obdam.