Welkom bij Tandartsenpraktijk Beuk&Bos

Wij nemen weer nieuwe patiënten aan per april 2024. U kunt zich nu al wel inschijven en een afspraak inplannen. Wij zouden het erg leuk vinden als u zich inschrijft bij ons in de praktijk. Wanneer u zich in wilt schrijven kunt u het inschrijfformulier op deze pagina invullen. U kunt desgewenst ook bellen met de praktijk op ons telefoonnummer 0226-452992.


Eerste bezoek

U ontvangt per post voor het eerste bezoek een gezondheidsvragenlijst. U wordt verzocht om deze zo nauwkeurig mogelijk in te vullen en mee te nemen.

Tijdens de eerste kennismaking neemt de tandarts het formulier met u door. Daarna onderzoekt de tandarts uw gebit, meestal zijn daar röntgenfoto's bij nodig. Aan de hand van deze gegevens wordt er met u besproken of verdere behandeling nodig is en waaruit deze zal bestaan.


Behandeling

Ons team zorgt voor de regelmatige gebitscontrole, onderhoud, restauratie en geeft adviezen. Indien noodzakelijk wordt u doorverwezen naar de mondhygiëniste. 

Voor uitgebreide, ingewikkelde en/of kostbare behandelingen maakt uw tandarts met u een behandelplan, geeft verwijzingen naar specialisten en bespreekt en bewaakt de voortgang.

                           tanb_kleinpng

Controle

Een goed gebit is een kostbaar bezit. Goed onderhoud, ook als er geen klachten zijn is de beste manier om lang plezier van uw eigen tanden en kiezen te hebben.

Wij adviseren u daarbij. Bovendien maken wij, als de behandeling klaar is, gelijk een afspraak voor de volgende controle, zodat u een voor u geschikt tijdstip kunt reserveren. Als op de controle een behandeling moet volgen, wordt er met u besproken wat er moet gebeuren, hoe vaak u daarvoor moet terugkomen en wat de kosten zijn.                                                                    tube3png